Zoeken naar heeft weer

Uw zoekactie voor heeft weer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt masseren/sliploze wandeling nu?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze maandag overdag misschien?  

Naakt masseren/sliploze wandeling nu?
Geert 52 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Sportieve verzorgde man zoekt dame .
Welke dame (leeftijd niet van belang en voller geen probleem) heeft nood aan een sensuele massage?.Ik sportieve verzorgde niet onknappe man zoek dame die ik een sensuele massage mag geven ,luisterend naar jou noden en met de nodige respect.Regio west Vlaanderen.  
Genieten 35 jaar Antwerpen - Berchem
Lekker genieten
Hallo iedereen  Ik ben mike 35j oud en opzoek naar een tof koppeltje of dame!  een koppeltje of dame waar ook respect en hygiene hoog in het vaandel heeft staan Zelf ben ik een zeer goedlachse man die ook altijd open staat voor een toffe babbel of een gezellig terrasje  Ik ben niet opdringerig en zou dan ook graag een tof koppeltje of dame ontmoeten waar ook humor belangrijk is  Zodat we samen kunnen komen bij een vlotte babbel en wie weet bij een leuke klik zoveel meer  Zijn jullie een koppeltje of dame die nog opzoek is naar een vaste huisvriend ,Dan maak ik graag met jullie kennis Dus stuur gerust beetje uitleg over jullie zelf , en als je een fototje stuurt Liefst een gewone de rest ontdekken we later bij een leuke klik  

Lekker genieten
Knuffel 56 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Single zoekt vrouw voor eerlijke knuffelsex.
Single zoekt vrouw voor eerlijke knuffelsex. Ben je ook een single relatie die soms nood heeft aan even gezellig samen zijn, een etentje, samen koken een glaasje knuffelen en intimiteit? Gewoon even spijbelen uit ons vrijgezellenbestaan waar we van houden maar toch even genegenheid opzoeken. leeftijd looks, zijn onbelangrijk + niet rookster + fan van fijne lingerie en hieltjes Vl Brab. Brussel, O Vl Lees ik je snel? Ik zoek maar 1 partner in crime. xxx  
Kristof 28 jaar Antwerpen - Vosselaar
Buitensex, Buitendate
Welke dame(s), heeft/hebben interesse in evt een geile buitendate komend weekend 10tm12 mei 2024??? Trio of toekijkende partner kan ook!!! Enkel geen bi!! Waar?? Regio Antwerpen; Ranst parking Q8 Wilrijk (park of dergelijke) Kontich Boom (tratoria kaai) Willebroek -------------------------- Regio kempen; Laakdal Westerlo Geel Bergom Diest ------------ Limburg; Bekkevoort carpool Hasselt (indoorparking of dergelijke) Genk (Bossen rondom Genk) Zutendael... ------------------------ Ik ben niet kieskeurig op leeftijd of gewicht, ik ben zelf een man van +-30j oud die sinds kort terug vrijgezel is en wel houd van een dame met pak aan!! Alles veilig zoals het hoort of ook zonder cd!! Zoals je zelf wilt!! Niks moet, alles kan!! Ik ben zelf Hygiënisch geschoren en verwacht dit ook van jou/jullie!!  
Tom DE 36 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Zin voor deze avond laat...
Hey Is er nog iemand die deze avond na 23u zin heeft in een cardate of op een andere spannende locatie mag ook. Ben gewoon eerlijk en zoek eens toffe ontspanning na een lange drukke periode :) Groetjes en tot straks misschien  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Fantasie vrouw zien squirten en andere
Heb al enige tijd een fantasie om eens een vrouw te zien squirten. Zoek een vrouw die hier iets van ervaring in heeft en die het eens ziet zitten om te doen. Vind dit iets opwindends hebben, alleen nog nooit een vrouw dat zien doen. Wil er ook wat over leren. Vind hiernaast een kennismaking, leuke babbel en respect belangrijk. Ben zelf een lieve man die geniet van het leven. Heb ook nog 2 andere fantasieën die ik eens wil zien uitkomen ooit.  

Fantasie vrouw zien squirten en andere
vdv 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
fwb
Op een zoektocht naar een vaste fwb met het nodige respect en vertrouwen voor elkaar en in elkaar. Iemand die open staat voor passie, iets meer kink gericht of gewoon samen nieuwe dingen ontdekken. Belangrijk blijft dat we beiden kunnen genieten en er ons goed bij voelen, eens weg te zijn van de dagelijkse sleur. Graag iemand die wat ruimte heeft in de agenda om daar tijd voor vrij te maken. Leeftijd of een maatje meer, is van weinig belang zolang het leuk en gezellig is. Zelf ben ik een verzorgde single man van 33 kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen in de ruime regio Brugge. Spreekt u dit aan of is uw nieuwsgierigheid geprikkeld stuur dan gerust een berichtje.  
Simon 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Tot zo?
Hey! Ik ben Simon, 30, 1m86, 83kg, korte zwarte haren en lichtbruine ogen. Mogelijks leest iemand dit die nog zin heeft in plezier vandaag?Kan verplaatsen (ovl-wvl) en ontvangen ;). Tot snel? X  

Tot zo?
Gouden douche 54 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Welke leuke, lieve dame heeft ook een plasfantasie ?
Mijn fantasie : ik bel aan, jij laat me binnen... Ik leg me neer op de grond in de living of de gang, jij wacht in een andere kamer tot ik neerlig. Dan kom je binnen in een sexy kleedje en hurk je over mij en begint me vol te plassen. We spreken geen woord met elkaar. Na de plasbeurt vertrek ik zoals ik gekomen ben... Wat is jou fantasie ? Eens op je lekkere borsten plassen en ze dan masseren, vertel gerust... Liefst regio Kust, kan ontvangen en verplaatsen !  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10